Header
◄ Înapoi
▲ Top
  FILTRU - CAUTATI LA +
Preț
€ 0 - € 99
0
€ 100 - € 199
0
€ 200 - € 299
0
€ 300 - € 399
0
€ 400 - € 499
0
€ 500 - € 999
0
€ 1000 - € 1499
0
€ 1500 - € 2000
0
€ 2000 și altele
0
Lungime
120 cm Și mai mici
0
150 cm
0
180 cm
0
210 cm
0
240 cm
0
270 cm
0
300 cm
0
360 cm
0
400 cm
0
450 cm Și mai mare
0
Iluminat
Cu LED
Warm-led
0
Fără LED
0
Material
PVC
Pvc
0
PE
Pe
0
PP
Pp
0
PP/PVC
Mix-pp-pvc
0
PE/PVC
Mix-pe-pvc
0
100%PE
100pe
0
Flock/Zăpadă
Flock
0
Culoare
Verde
Green
0
Alb
Wit
0
Flock/Zăpadă
Flock
0
Negru
Black
0
Albastru
Blue
0
Roz
Pink
0
Construcţie
Construcție cu balamale
Hinged
0
Hook-on de construcție
Hook-on
0
Pentru interior sau exterior
Utilizare în interior
0
În interior și în exterior
Binnen-buiten
0

Premium Copaci - toate modele diferite

 

 
La fel de real ca se poate ajunge! Acesti copaci sunt realizate dintr-un material de înaltă calitate. Acest lucru dă copac un aspect realist, pentru că ramurile, și ace lângă trunchi, sunt realizate din PVC si se amesteca PE / PVC. Acesti copaci fac parte din elementele de gama medie și sunt bine vândute în colecția de Royal Christmas.

Premium Copaci cu LED - toate modele diferite

Așa că într-adevăr nu a fost încă dat! Acesti copaci sunt realizate din materiale de înaltă calitate. Acest lucru permite copac a obține un aspect natural, deoarece ramurile și ace în portbagaj, realizate din PVC și un amestec de PE si PVC. Acești copaci fac parte din produsele din clasa de mijloc și sunt bine vândute în colecția Royal Crăciun. Premium de LED-uri de brazi artificiali de Crăciun sunt disponibile în dimensiuni de 120 cm, 150 cm, 180 cm, 210 cm, 240 cm și 270 cm.


PP / PVC Brazi artificiali de Crăciun / Copaci - Brazi artificiali de Crăciun din PP / PVC

Oferim diferite tipuri de preț rezonabil PVC, PE si PP artificiale pomi de Crăciun, cu și fără lumini integrate de iluminat / puternic calde cu LED-uri. Avem mari și mici modele disponibile. Colorado PP / PVC Premium este complet echipat cu conuri de pin ca decor.


Actiune Brazi artificiali de Crăciun / Copaci

Oferim diferite tipuri de preț rezonabil PVC, PE si PP artificiale pomi de Crăciun, cu și fără lumini integrate de iluminat / puternic calde cu LED-uri. Avem mari și mici modele disponibile. Colorado PP / PVC Premium este complet echipat cu conuri de pin ca decor.


Brazi artificiali de Crăciun de lux / PVC - Brazi de Lux

Oferim diferite tipuri de PVC copaci artificiali de Crăciun, largi și modele mici. Vindem pomi de Crăciun artificiali, care constau în totalitate din material PVC, dar, de asemenea, dintr-un amestec de materiale din PVC și PP. Maine este un pom de Crăciun artificial PVC disponibil in culorile alb, negru și roz. Avem, de asemenea, o zăpadă / efectiv pom de Crăciun artificial,


PE Brazi artificiali de Craciun - aproape un copac real - Brazi Naturali Artificiali de Crăciun

Oferim diferite tipuri de căutarea PE artificiale pomi de Crăciun naturali și puternic calde LED PE artificiale pomi de Crăciun, modele de mari și mici. Vindem pomi de Crăciun artificiali, care constau dintr-un amestec de materiale PE și PVC, pomi artificiali de Crăciun din material PE 100%, și Arizona un pom de Crăciun artificial alb, realizate dintr-un amestec de materiale PE și PVC. Toate brazi artificiali de Crăciun au o caută, aproape un copac real naturale!


Puternic warm LED / Prelit Brazi artificiali de Crăciun / Copaci

Există diferite tipuri de brazi artificiali de Crăciun cu iluminat integrat și lumini puternic calde cu LED-uri disponibile. Copacii constau din PE, PVC sau un amestec de materiale PE, PVC sau PP. 1 Minute copac Deluxe puternic LED-ul cald este un copac care este echipat cu iluminare cu puternic LED-uri calde și este gata pentru decor într-un minut. Toți arborii artificiali de Crăciun cu iluminat integrat și lumini calde cu puternic LED-uri sunt articulate de construcții. Acesti copaci sunt construite în 3 părți: partea de sus, de mijloc și de jos, împreună cu piciorul de metal puternic. Unii copaci sunt încă pre-aprins.


PP / PVC Brazi artificiali de Crăciun / Copaci - Brazi artificiali de Crăciun din PP / PVC

Oferim diferite tipuri de preț rezonabil PVC, PE si PP artificiale pomi de Crăciun, cu și fără lumini integrate de iluminat / puternic calde cu LED-uri. Avem mari și mici modele disponibile. Colorado PP / PVC Premium este complet echipat cu conuri de pin ca decor.


1 Minute Brazi artificiali de Crăciun / Copaci - gata pentru decor interval de 1 minut!

Unic, cu Royal Christmas este acest sistem de senzational, pe care vă economisește o mulțime de timp și efort. Cu sistemul de copac 1 minute de Royal Christmas nu aveți nevoie pentru a desfășura din nou un copac. Acest arbore este disponibil în trei sau mai multe secțiuni cu balamale care, atunci când sunt puse împreună, își asumă instantaneu sub forma unui pom de Crăciun în formă complet, permițându-vă pentru a începe decorarea într-un minut. Copacul are sfaturi de PVC grele care nu necesită modelarea suplimentare pentru durata de viață a copac, și nu va zdrobi în timpul depozitării. Acesta are un centru de oțel puternic pol, și miezuri de oțel inoxidabil în fiecare vârful sprijini mai grele de ornamente. Este suficient să conectați diferite părți, deschide ramurile cu balamale și arborele este gata! In film demonstrație, puteți vedea cât de repede puteți construi acest copac. Copac este întotdeauna ambalat într-o cutie de depozitare puternic cu mânere, astfel încât să puteți ambalaj pur și păstra structura după sărbători. Desigur, acest copac este fabricat din material ignifug pentru siguranța dumneavoastră. Pe de fotografii de sub puteți vedea cum frumos detaliate ramurile acestui copac sunt. Arborele de 1 minut este, de asemenea, disponibil cu iluminare cu puternic Warm LED-uri integrate. Toți arborii 1 minut constau dintr-o construcție articulată. Acesti copaci sunt construite în 3 secțiuni: top, de mijloc și de jos cu picioare de metal puternic.


Colorate Copaci - Copaci Trendy - culorile alb, negru și albastru, roz - Brazi artificiali de Crăciun colorați

Un pom artificial de Crăciun în culori la modă alb, negru, roz sau albastru? Oferim diferite tipuri de copaci colorate artificial de Crăciun din materiale PVC, PE și se amestecă PE / PVC. Alb artificial pomul de Crăciun Maine este, de asemenea, disponibil cu iluminare cu puternic Warm LED-uri integrate. Alături de culoare artificiale brazi de Crăciun avem turma artificiale brazi de Crăciun. Acest turma pom de Crăciun artificial este disponibil cu lumini puternic Warm LED-uri integrate.


Mari Copaci de la 3 metri - de asemenea, cu micro, connector și iluminat puternic cald LED-uri - Brazi artificiali de Crăciun dimensiune Large

Pentru brazi artificiali de Crăciun mai mare ca 300cm , Până 450cm, oferim Iowa și Utah în colecția noastră. Artificial pomul de Crăciun Iowa Deluxe este format dintr-un amestec de materiale PE și PVC, artificial de Crăciun pom Utah constau din material PVC. Ambele brazi artificiali de Crăciun sunt de asemenea disponibile cu micro, conector sau de iluminat cu puternic LED-uri calde. Iluminatul conector este de max. 5x conectabil.

Zăpadă Brazi artificiali de Crăciun / Copaci și cu puternic warm LED-uri - Brazi artificiali de Crăciun cu fulgi - Brazi artificiali de Crăciun cu fulgi de zăpadă și cu modul LED cu iluminare caldă

Pomul artificial de Crăciun cu zăpadă, "Flock copac Deluxe", este un pom artificial de Crăciun din PVC acoperit cu zăpadă. Acest copac este, de asemenea, disponibil cu iluminare cu puternic Warm-LED-uri integrate. Alături de brazi artificiali de Crăciun pe care le oferim coroane de flori și ghirlande cu zăpadă, de asemenea, cu iluminare cu puternic Warm-LED-uri integrate. Cumpara spray de zăpadă de aerosoli pentru a acoperi dvs. de articole de Crăciun cu zăpadă.

Jumătate Brazi artificiali de Crăciun / Copaci!

O jumătate artificială pom de Crăciun Dakota este disponibil cu sau fără iluminare cu LED-uri cald și foarte potrivite pentru instalarea în ex. Un coridor îngust / restaurant etc. Acest arbore este disponibil în dimensiuni de 150 cm, 180 cm si 210 cm.

Crăciun Lumini Catarg LED - Crăciun Lumini Catarg single Flash LED - disponibil 1,85m / 3m / 4,2m / 6m / 8m și 10m!

Pom de Crăciun lance este un unic de lumini de Craciun in forma de copac, în înălțimile 1.85,3, 4,2, 6, 8 și 10 metri. Luminile de Crăciun de lux este format din sute de incalzire lumini LED alb, si lumini single Flash LED alb, și închide ușor, prin intermediul sistemului de catarg dumneavoastră. Atunci când acesta devine întuneric există un pom de Craciun luminat frumoase datorită modelului unic al multe lumini.Efectul este aceeași din toate părțile. (Efect 3D) Iluminatul trebuie să fie furnizate în cadrul sau în afara și copacii lance în containere solide.

Copacii lance sunt livrate 1.85-4 metri, cu propriile sale catarg și sunteți în 10 până la 20 de minute. Și mai ales pentru copaci catarg standard, 6 metri și modelul de lux vă € 99,- pentru un buy de 6 metri înălțime catarg de la noi. Acest catarg puteți plasa, stivă diferite piese împreună și vă poate sta lance cazul în care doriți. Și apoi ai aproximativ 30 de minute de la lance pomul de Crăciun arborat.
Pentru lance de 8 și 10 metri, ar trebui să aibă propriul său catarg și lance brazii le-ați ridicat în aproximativ 45 de minute.

Comenzii înainte de 1 PM livrare in 4 - 5 zile!
Transport
Această pagină web utilizează cookies. De ce? Clic aici pentru mai multe informații și declarația noastră de confidențialitate.