Header
◄ Înapoi
▲ Top
  FILTRU - CAUTATI LA +
Preț
€ 0 - € 99
0
€ 100 - € 199
0
€ 200 - € 299
0
€ 300 - € 399
0
€ 400 - € 499
0
€ 500 - € 999
0
€ 1000 - € 1499
0
€ 1500 - € 2000
0
€ 2000 și altele
0
Lungime
120 cm Și mai mici
0
150 cm
0
180 cm
0
210 cm
0
240 cm
0
270 cm
0
300 cm
0
360 cm
0
400 cm
0
450 cm Și mai mare
0
Iluminat
Cu LED
Warm-led
0
Fără LED
0
Material
PVC
Pvc
0
PE
Pe
0
PP
Pp
0
PP/PVC
Mix-pp-pvc
0
PE/PVC
Mix-pe-pvc
0
100%PE
100pe
0
Flock/Zăpadă
Flock
0
Culoare
Verde
Green
0
Alb
Wit
0
Flock/Zăpadă
Flock
0
Negru
Black
0
Albastru
Blue
0
Roz
Pink
0
Construcţie
Construcție cu balamale
Hinged
0
Hook-on de construcție
Hook-on
0
Pentru interior sau exterior
Utilizare în interior
0
În interior și în exterior
Binnen-buiten
0

Istoria de Crăciun


- 1510 - Prima atestare scrisă de un pom de Craciun decorat vine de la Riga , Letonia . Bărbații din alianța la negustori locali decorat un copac cu trandafiri artificiale , au dansat în jurul ei pe piață și apoi a dat foc la ea . Rose a fost utilizat pentru mai mulți ani și este considerat a fi un simbol pentru Fecioara Maria .

- 1530 - Există înregistrări din Alsacia , Franța ( apoi teritoriu Germania ), care copaci au fost vândute în piață și a adus acasă și a înființat nedecorat . Legile limitează dimensiunea de " 8 lungimi de încălțăminte " ( puțin peste 4 metri ) .

- 1600 - Până în secolul al 17-lea , era un lucru obișnuit în Germania pentru a decora pomul de Craciun cu mere . Această practică a fost o rămășiță din secolele 14 și 15 atunci când ramuri veșnic verzi spânzurat cu mere au fost singura cală utilizate în piesele " minune" , care au fost efectuate la biserici pe 24 decembrie . 24 decembrie a fost ziua lui Adam si Evei în calendarul creștin timpuriu , iar piesele au fost folosite ca metode de predare a Bibliei la o populatie in mare parte analfabetă .

- 1700 - În unele părți din Austria și Germania , sfaturi veșnic verzi au fost aduse în casă și atârnat de sus în jos de pe tavan . Ei au fost de multe ori decorate cu mere , nuci aurite și benzi de hârtie roșie . Ornamente comestibile a devenit atât de popular pe Brazilor de Crăciun , care au fost adesea numit " sugartrees . " În primele conturi ale folosind lumânări aprinse ca decoratiuni pe Brazilor de Craciun vin din Franța în secolul al 18-lea .

- 1800 - Pomul de Crăciun a fost introdus in Statele Unite de colonistii germani . Acesta a crescut rapid de la dimensiunea de masă la podea până în tavan .

- 1851 - Brazilor de Crăciun a început să fie comercializate în Statele Unite . Ei au fost luate la întâmplare din păduri .

- 1853 - Franklin Pierce este creditat cu aducerea primul Pomul de Crăciun la Casa Albă .

- anilor 1800 - Primele ornamente din sticlă au fost introduse în Statele Unite , din nou, din Germania . Primii au fost în mare parte bile , dar mai târziu lanțuri de bile , jucării și cifrele au devenit mai frecvente .

- Aproximativ 1883 - Sears , Roebuck & Company a inceput sa ofere primele artificiale brazi de Crăciun - 33 membrelor pentru 0.50 dolari și 55 de membrele pentru 1.00 dolari .

- 1900 - din cauza overharvesting , a resurselor naturale, cu evergreen-uri au început să fie decimate . Conservare a devenit alarmat , și multe reviste au început pentru a încuraja oamenii să înlocuiască o " zăpadă " artificial acoperit copac , constând dintr-o ramură a unui copac cu frunze căzătoare învelite în bumbac .

- 1901 - Primul Crăciun Tree Farm a fost început în 1901 atunci când WV McGalliard plantat 25.000 Norvegia molid la ferma lui din New Jersey . De asemenea, în 1901 , Theodore Roosevelt a încercat să oprească practica de a avea Brazilor de Craciun de îngrijorare cu privire la distrugerea pădurilor . Doi fii ai săi nu au fost de acord și a apelat la ajutorul conservationist Gifford Pinchot a convinge președintelui care , făcut în mod corespunzător , practica nu a fost dăunătoare pentru pădurile .

- 1930 - Președintele Franklin D. Roosevelt a început un copac fermă de Crăciun pe proprietatea sa din Hyde Park , New York .

- 1966 - Asociația Pomul de CrăciunNațional și-a început tradiția timp onorat de a aveacultivator Grand Campion prezintă un pom de Craciun pentru Prima Doamna de afișare , în Sala Albastră a Casei Albe . În acel an , Howard Pierce de Black River Falls , Wisconsin , a prezentat un copac a președintelui Lyndon Johnson și Prima Doamna Lady Bird Johnson .

- În prezent - aproximativ 25-30 milioane Real Brazilor de Crăciun sunt vândute în fiecare an în Statele Unite . Aproape toate dintre acestea provin din plantațiile de pomi de Crăciun .

Artificială Pomul de Crăciun

Un pom de Crăciun artificial este un pom de Craciun fals , care a fost inițial făcute din hârtie și carton , dar în zilele noastre sunt în principal de dezvoltarea plastic.The de pom de Crăciun artificial a trecut printr- un drum lung . În 1883 un magazin în America a introdus prima versiune comerciala : 25 nuiele vrac , decorate cu fructe de padure rosii . În 30 de ani de copaci de plastic a devenit popular . Prin urmare, cele mai multe au fost produse în fabricile unde sunt fabricate perii de toaletă .

Mai târziu, a început cu brazi de Crăciun din aluminiu , dar producția lor sa încheiat repede . Pom de Crăciun artificial sa dezvoltat considerabil în ultimii ani . Pe langa arbori din PVC ( policlorură de vinil ) ( a se vedea , de asemenea, filmul ) , există acum copaci de PE ( polietilena ) ( a se vedea , de asemenea, filmul ) fabricate . Aceasta este o metodă complet diferită de producție în care , cuajutorul unei matrițe o sucursală reală substanțial " copiat " poate fi . Aveți , de asemenea, arbori de PP ( polipropilena ) ( a se vedea , de asemenea, film) și efectiv ( a se vedea , de asemenea, film ) . Ultimele copacii sunt acoperite cu zăpadă artificială . În prezent, există diferite culori pomi de Crăciun , din cauza tendințelor schimbătoare . Cum ar fi copaci negru , alb și roz chiar de Crăciun . Cele colorate brazi artificiali de Crăciun sunt utilizate pe scară largă în vitrinele magazinelor , showroom-uri si magazine .

Pentru marile lanțuri de retail și piețe 'giganți' proiectat . Acestea sunt copaci de până la 15 de metri de mare! Desfășurarea de brazi artificiali de Crăciun au fost de multe ori consumatoare de timp , dar unele copaci moderne sunt gata de utilizare în câteva minute de nuiele natural spargere , a se vedea , de exemplu , copac 1 minute . In zilele noastre , se poate cumpara o cutie de mirosul de un copac real în pomul de Crăciun artificial , în scopul de a crea iluzia încă . Copac " Real " Dincolo de aspectele de utilizare , este de asemenea important ca arborele fals este ignifug . Brazi artificiali de Crăciun sunt vândute în magazine speciale de Crăciun , centre de gradina si magazine de bricolaj și pe internet: www.brazi-artificiali-de-craciun.ro.

Film PE material:

Film PVC material:

Film PP material:

Film Flock material:

Comenzii înainte de 1 PM livrare in 4 - 5 zile!
Transport
Această pagină web utilizează cookies. De ce? Clic aici pentru mai multe informații și declarația noastră de confidențialitate.