Header
◄ Înapoi
▲ Top
  FILTRU - CAUTATI LA +
Preț
€ 0 - € 99
0
€ 100 - € 199
0
€ 200 - € 299
0
€ 300 - € 399
0
€ 400 - € 499
0
€ 500 - € 999
0
€ 1000 - € 1499
0
€ 1500 - € 2000
0
€ 2000 și altele
0
Lungime
120 cm Și mai mici
0
150 cm
0
180 cm
0
210 cm
0
240 cm
0
270 cm
0
300 cm
0
360 cm
0
400 cm
0
450 cm Și mai mare
0
Iluminat
Cu LED
Warm-led
0
Fără LED
0
Material
PVC
Pvc
0
PE
Pe
0
PP
Pp
0
PP/PVC
Mix-pp-pvc
0
PE/PVC
Mix-pe-pvc
0
100%PE
100pe
0
Flock/Zăpadă
Flock
0
Culoare
Verde
Green
0
Alb
Wit
0
Flock/Zăpadă
Flock
0
Negru
Black
0
Albastru
Blue
0
Roz
Pink
0
Construcţie
Construcție cu balamale
Hinged
0
Hook-on de construcție
Hook-on
0
Pentru interior sau exterior
Utilizare în interior
0
În interior și în exterior
Binnen-buiten
0

credință
credință
Crăciunul se sărbătorește pe 25 decembrie și 26 , de ce ? Este vorba despre nașterea lui Isus Hristos , acum aproximativ 2013 ani . La început nu era nimic de sarbatorit , care a avut de a face cu Isus . Zile de nastere nu au fost acolo . Numai romanii sărbătorit ziua de naștere . Pe 25 decembrie , care a celebrat sărbătoarea lui Mithra , zeul soarelui invincibil . Iisus nu sa nascut la data de 25 decembrie a primului an al erei noastre . Despre data exactă a nașterii lui este unul sunt de acord , susțin că el a fost născut încă din septembrie / octombrie din anul 2 î.Hr. . Romani care se convertesc la creștinism , sau să dețină pe la obiceiul lor de a sărbători ziua de naștere . Clasic poveste de Crăciun ne arată cum Isus sa născut într-un staul . Nu pentru copii a fost rezervat pentru el , singurul lucru care ar putea fi folosit a fost un pătuț . Pentru creștini , Crăciunul înseamnă venirea lui Hristos . El a fost mult - așteptatul Mesia și Mântuitor . Cea mai adâncă semnificație a Crăciunului este că Dumnezeu a avut probleme la sine însuși ca o ființă a venit pe acest pământ omului . Dumnezeu a ales acest mod de a ne salva de la păcat și nedreptate pentru umanitate . Când ne uităm la viața lui Isus vom vedea acest nou drept . Isus intră în cuvinte și fapte împotriva nedreptății , care este prezent în societate . În plus , el a privit doar ca să se refere la oamenii de pe marginea societății . Modul în final a luat victoria asupra păcatului și nedreptate a fost moartea sa pe cruce . Crăciunul este festivalul de lumina . Isus însuși Lumina Lumii numit . Într-o lume de multe ori atât de întuneric a aduce lumina . Pentru că Isus este considerat ca fiind " Lumina lumii , decide Papa Liberius în 354 ani pentru a fi o Liturghie specială ,de Crăciun . Iar nașterea lui Iisus este celebrată pe 25 decembrie Creștinii sărbătoresc din 2013 ( începutul erei ) ani în urmă la nașterea lui Isus în grajd . Oameni , prin urmare, în mod tradițional catolici a pus un stand cu Maria , Iosif și pruncul Isus jos . Boul și măgarul , păstori și oi , îngeri și regi ar putea , de asemenea, se alăture .

Islandezii au un pat de copil plin de troli . Trolls care aduc cadouri pe noapte de Crăciun . Din America vine Moș Crăciun : Moș Crăciun . Reni trăgând sania lui plină de daruri prin aer . Copii franceză și portugheză a pus pantofii lor sub copac . Francezii Père Noël Mos Craciun cald , Joulupukki fierbinte finlandeză . Elfii sunt numite Joulutonttu .

Unii copii cred în Christel copilului austriac : un simplu baiat care aduce daruri . Copii americani și engleză atârnă sub horn un ciorap lung, cum ar fi pentru a vedea -le pe toate umplut . În Anglia, oamenii fac o coroană de Crăciun pe ușă și copiii merg din ușă în ușă să cânte . Colinde În camera de zi o grămadă de vâsc agățat în stat și dacă ai face , te pot saruta reciproc . În Mexic , o pinata agățat de tavan . Că este un decor informa unui animal . Legat la ochi ar trebui să încerce să salveze . Piñata cu un bățbucată Ninge bomboane și jucării . Sau daca esti , apa de ploaie ghinion sau hârtia mărunțită .

Comenzii înainte de 1 PM livrare in 4 - 5 zile!
Transport
Această pagină web utilizează cookies. De ce? Clic aici pentru mai multe informații și declarația noastră de confidențialitate.