Header
◄ Înapoi
▲ Top
  FILTRU - CAUTATI LA +
Preț
€ 0 - € 99
0
€ 100 - € 199
0
€ 200 - € 299
0
€ 300 - € 399
0
€ 400 - € 499
0
€ 500 - € 999
0
€ 1000 - € 1499
0
€ 1500 - € 2000
0
€ 2000 și altele
0
Lungime
120 cm Și mai mici
0
150 cm
0
180 cm
0
210 cm
0
240 cm
0
270 cm
0
300 cm
0
360 cm
0
400 cm
0
450 cm Și mai mare
0
Iluminat
Cu LED
Warm-led
0
Fără LED
0
Material
PVC
Pvc
0
PE
Pe
0
PP
Pp
0
PP/PVC
Mix-pp-pvc
0
PE/PVC
Mix-pe-pvc
0
100%PE
100pe
0
Flock/Zăpadă
Flock
0
Culoare
Verde
Green
0
Alb
Wit
0
Flock/Zăpadă
Flock
0
Negru
Black
0
Albastru
Blue
0
Roz
Pink
0
Construcţie
Construcție cu balamale
Hinged
0
Hook-on de construcție
Hook-on
0
Pentru interior sau exterior
Utilizare în interior
0
În interior și în exterior
Binnen-buiten
0

Crăciun vamale în diferite țări




În fiecare țară este Crăciunul sărbătorit într-un mod diferit , în cele mai multe țări este daruri la numărul unu , de asemenea, există , de obicei, consumate împreună o cina de Craciun , aceasta este, de obicei tot în familie . În țări este , de obicei, ceva obișnuit în meniul , cum ar fi fazan ( Belgia ) , Rabbit ( Olanda ) , Duck sau Goose ( Danemarca ) , Turcia ( Statele Unite ) , de porc sau de miel ( Norvegia ) , și pește ( Polonia și Italia ) .

Țările vorbitoare de limba engleza
Crăciun în țările vorbitoare de engleză , cum ar fi Anglia , Canada , Australia , etc ( a se vedea mai jos pentru Statele Unite ) este adesea sărbătorită în Ajunul Crăciunului cu Moș Crăciun joacă un rol important . În ajunul Crăciunului nu este nu numai un pom de Craciun in casa , dar, de asemenea, depinde de vâsc ( Vascul ) pe tavan , iar în cazul în care există doi oameni în standul este menit să sărute . Cutumiar împreună O altă tradiție este cântecul de colinde de Crăciun și de așteptare ( scena mica cu tema de Craciun ) . Boxing Day este numit de Boxing Day britanic . Pentru că este de vară în Australia cu Crăciun , există parade mari au loc și evenimente sportive .

Scandinavia
În Scandinavia , după cină se va dansa în jurul bradului de Crăciun în timp ce colinde sunt cântate . Apoi, e timpul să împacheteze . Prezintă situată sub bradul de Craciun de la Mai devreme în a doua zi de Ajunul Crăciunului du-te danezii care pretind o religie la biserică . Pe primul și Boxing Day merge departe danezi vizitat familia și mănâncă un prânz de Crăciun ( " Julefrokost " ) , inclusiv hering marinat cu o akvavit sticlă și bere .

Grecia
Copiii din Grecia merge din ușă în ușă cu Crăciun și să cânte numit Kalanda însoțită de un triunghi . Acestea sunt cântece vechi în greaca veche , care sunt cântate de Crăciun . Dacă întrebarea După poume ta " ? ( Putem cânta ? ) A spus da cântăKalanda copii . Se obișnuiește să se dea .Rontaie Pe 24 decembrie , Liturghia de Crăciun în biserica începe . Pe 25 decembrie vine cu foarte devreme la biserică , după care fiecare vrea un bun de Craciun ( Kala Christouyenna ) . Craciunul este de 14 zile mai târziu, la 7 ianuarie .

Italia
În Italia , vrăjitoarea Crăciun " La Befana " aduce daruri de Bobotează în jurul . Ea este în căutarea pentru Isus Hristos și aduce buna bomboane pentru copii , copii obraznici obține cărbune sau bomboane întuneric . În Italia se numește Crăciun " Natale " . Asta înseamnă " naștere " . În aproape fiecare biserică și în aproape fiecare casă are o scena Nașterii . Italienii decora casele lor cu Holly și vâsc și lumânări și un Ceppo . Care este un fel de piramidă deschis care sunt puse lucrurile de Crăciun , un fel de pom de Craciun in Olanda .

Mexic
În Mexic , de Crăciun începe la 16 decembrie . Până la 24 decembrie sunt" Posadas " . Acestea sunt parade de copii si adulti , cu statui de Maria și Iosif sunt efectuate . Nu este reconsfințit cum Maria și Iosif au fost în căutarea unui loc de cazare . În ultima zi a copilului Isus a purtat , pus . La sfârșitul serii într-o iesle

Țările de Jos
În Țările de Jos , dar și în alte țări europene , există două zi de Crăciun , în prima zi de obicei cina și cadouri și Boxing Day folosite pentru a merge la vizite din partea familiei sau a unui bulevard rezidențial sau de Crăciun .

Polonia
Crăciun în Polonia este văzut ca cel mai important festival al anului , o sărbătoare de familie adevarata . În Polonia , de Crăciun începe în seara zilei din 24 decembrie , în această seară numit Wigilia . În această seară , toată lumea vrea să fie acasă cu familia . De dimineață este fiert în aproape fiecare gospodărie și coapte pentru această seară . La cină , în mod tradițional la 12 sau 13 feluri de mâncare trebuie să existe . După cadouri cină distribuite și cei mai mulți oameni merg la masa la miezul nopții ( pasterka ) .

Rusia
Rușii nu știu însuși Moș Crăciun , dar cifra Moș Gerilă , care seamana un pic cu Moș Crăciun . În Biserica Ortodoxă sărbătorește Crăciunul la 7 ianuarie , două săptămâni mai târziu decât în alte culturi .

Africa de Sud
Africa de Sud nu are nici Boxing Day , Ziua de Crăciun este întotdeauna o întâlnire biserica mare , iar bisericile sunt pline . Oamenii de limbă engleză din Africa de Sud sunt încă în mare măsură limba engleză Crăciun vamale , cum ar fi curcan , budinca de Crăciun și cadouri de deschidere în Ajunul Crăciunului . Cele Afrikaans , de obicei, nu fac acest lucru , cadourile în Ajunul Crăciunului sau de Crăciun în sine neambalate . Xhosa și alte triburi africane de Crăciun este în principal de a merge la biserică și cântând colinde , brazi de Crăciun sunt de multe ori prea scumpe și nu sunt de multe ori găsite

Comenzii înainte de 1 PM livrare in 4 - 5 zile!
Transport
Această pagină web utilizează cookies. De ce? Clic aici pentru mai multe informații și declarația noastră de confidențialitate.